Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat sambata pe Facebook un mesaj, in care ii acuza pe liberali ca sunt "tradatori", ca s-au aliat cu ”sustinatorii si profitorii «Regimului Basescu», apreciind ca noua Alianta PNL-PDL este "o reunire a «nebunilor si miseilor» sub acelasi acoperis!”.

Victor Ponta reaminteste ca, in timp ce in data de 26 iulie 2012 reprezentantii PSD si PNL au organizat mitingul USL pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, doi ani mai tarziu, la aceeasi data, are loc Congresul pentru aprobarea fuziunii PNL-PDL, scrie MEDIAFAX.

La "26 iulie 2012, la Romexpo se aflau liderii USL ( adica PSD, PNL, PC , Sorin Oprescu si multi altii ) alaturi de romanii care doreau sa puna capat «Regimului Basescu» . In Piata Revolutiei erau Basescu si oamenii lui ( Blaga, MRU, Macovei si alti sustinatori si profitori ai aceluiasi "Regim"!)", scrie Ponta pe Facebook.

Zi mare pentru dreapta romaneasca: Fuziunea PDL-PNL, aprobata in congresul comun!

El adauga ca la "26 iulie 2014 - la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentantii «Regimului Basescu» ( tot Blaga, MRU, Macovei si altii la fel) ca sa se uneasca cu reprezentantii PNL ( parlamentari, presedinti, primari si alti demnitari alesi toti in functii in 2012 ca reprezentanti ai USL care atunci luptau cu «Regimul»!)".

Concluzia lui Ponta este ca "tradatorii castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar rusinea lor e compensata de o functie in «Partidul cu 100 de conducatori» ( sau o reunire a " nebunilor si miseilor" sub acelasi acoperis!)".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.