Politica 29 Mai 2014 18:03
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat, joi, ca social-democratii din teritoriu vor incerca sa-si faca propriile majoritati, in conditiile in care Crin Antonescu a aratat ca aliantele dintre PNL si PSD in teritoriu nu vor mai fi pastrate, el acuzandu-l pe Antonescu de faptul ca a omorat USL.

"Am auzit si eu ca domnul Antonescu nu mai vrea sa mai pastram aliantele in teritoriu si atunci, sigur, fiecare la nivel comunal, municipal, judetean trebuie sa incerce sa-si faca o majoritate, pentru ca avem un program cu care am candidat, programul USL, e adevarat, in 2012, si acesta trebuie pus in aplicare", a precizat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca nu exista partide cu care social-democratii din teritoriu sa aiba interdictia de a colabora in perspectiva formarii unor astfel de majoritati. Intrebat daca in aceste conditii se mai poate spune ca USL traieste, Ponta a raspuns: "Cred ca l-a omorat domnul Antonescu de tot, l-a sufocat".

"Nu are cum sa fie si Alianta D.A. si USL, e cam complicat", a adaugat Ponta.

Citeste si: PNL si PDL vor FUZIONA si vor avea candidat unic la Presedintie!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.