Politica 29 Mai 2014 10:03
PNL si PDL incearca sa ajunga "pas cu pas" la "un mare partid de centru-dreapta", a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, mentionand ca este "destul de greu de crezut" ca se va reusi aceasta pana la alegeri.

Blaga a precizat ca se discuta de "o fuziune", care sa fie realizata "in timp".

Presedintele PDL a anuntat ca s-a luat decizia ca cele doua partide sa aiba un candidat unic la Presedintie, care va fi stabilit pe baza unor cercetari.

"Am decis sa avem un candidat unic la Presedintie, pe care-l vom stabili pe baza unor cercetari", a mentionat el, transmite MEDIAFAX.

Liderul liberal Crin Antonescu a mentionat, la randul sau, ca, in urma discutiei PNL-PDL de miercuri, s-a luat hotararea de a construi impreuna "un proiect care sa implice un mare partid de dreapta intr-un viitor cat mai apropiat".

"In urma acestei prime discutii pe care delegatiile partidelor noastre le-au purtat, in esenta am luat hotararea de a colabora, de a construi impreuna un proiect politic solid, de durata, un proiect pentru Romania, un proiect care sa implice un mare partid de dreapta intr-un viitor cat mai apropiat, o constructie pentru alegerile prezidentiale, pentru administratia locala si pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare impreuna", a spus Antonescu.

"Exista principii si valori fundamentale care ne unesc, exista elemente programatice, exista complementaritate si exista o vointa politica pe care am exprimat-o si am confirmat-o, am verificat-o astazi impreuna", a adaugat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.