Politica 29 Mai 2014 12:42
Prim-vicepresedintele demisionar al PNL Klaus Iohannis se declara "multumit" ca la discutiile PNL - PDL s-a ajuns la "concluzii esentiale", respectiv ca va exista un partid mare de dreapta si ca va exista un candidat unic la prezidentiale, precizand ca probabil in iulie va fi anuntat numele acestuia

Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca la intalnirea de miercuri dintre liderii PNL si PDL nu s-a discutat despre numele candidatului la Presedintie, precizand ca "acest subiect nu este acum in discutia despre partide", transmite MEDIAFAX.

El s-a declarat multumit ca in urma discutiilor de miercuri s-a ajuns la concluzii "esentiale pentru Romania", respectiv ca va exista un partid mare de dreapta si ca PNL si PDL vor avea candidat unic la Presedintie. Intrebat daca vor fi atrase si alte partide in aceasta constructie, Iohannis a raspuns: "Deocamdata ne concentram pe aceste doua mari partide (....) Posibil sa fie atrase si alte partide".

El a mai spus ca PNL si PDL sunt partide "de ponderi sensibil egale, care doresc o fuziune fara sa dispara programele unuia sau altuia, fara sa dispara lideri politici, ba dimpotriva, vor sa obtina pozitii mult mai grele".

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL Klaus Iohannis a adaugat ca "prin iulie" ar trebui anuntat si candidatul la Presedintie.

Citeste si: PNL si PDL vor FUZIONA si vor avea candidat unic la Presedintie!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.