Politica 12 Mai 2014 10:40
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a raspuns, luni, pe Twitter, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu, care pusese declaratiile provocatoare ale oficialului rus pe seama consumului excesiv de alcool.

"Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru a prinde curaj sa inchida spatiul aerian pentru avionul nostru", a scris Rogozin pe Twitter.


Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, referindu-se la atacurile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa Romaniei, ca trebuie aflat mai intai cata vodca a consumat Rogozin inainte sa faca asemenea declaratii.

"La astfel de declaratii eu nu pot avea decat o singura reactie. Trebuie sa aflam cata vodca a consumat Rogozin inainte sa faca aceste declaratii. E o declaratie lipsita total de respect fata de un alt stat, fata de orice altceva ce nu reprezinta Mama Rusia", a declarat Basescu pentru opiniatimisoarei.ro.

Citeste si: Rogozin acuza Romania ca nu-i permite sa treaca prin spatiul aerian, la cererea SUA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.