Politica 8 Mai 2014 10:10
Solistul Cezar Ouatu s-a inscris, miercuri, in PSD, intrand in organizatia din Ploiesti a partidului, el spunand ca nu si-a propus sa ajunga undeva anume in politica si ca alegerea sa politica "nu are nicio legatura" cu cariera artistica, importanta fiind "alchimia" creata intre el si PSD Prahova.

Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania la concursul Eurovision anul trecut, a fost primit miercuri dupa amiaza in PSD, in cadrul unei sedinte la care a participat presedintele PSD Ploiesti, Iulian Badescu, transmite MEDIAFAX.

Ouatu a declarat jurnalistilor, la sediul PSD Ploiesti, ca a intrat in randul PSD datorita ideilor sale politice de stanga.

"Crezul social-democrat facea parte din mine de ceva vreme, din familie, de fapt. Decizia nu a fost una peste noapte, nici din punct de vedere strategic, interesat, oportunistic. (…) Nu este o alegere pripita, este o alegere la care am stat ore, zile, nopti si m-am gandit", a afirmat solistul.

El a spus ca nu a primit o propunere din partea partidului pentru a se inscrie, ci a devenit membru PSD "de bunavoie si nesilit de nimeni, cum se zice", intrand in PSD Ploiesti intrucat este ploiestean.

Intrebat ce anume si-a propus sa faca in politica si unde doreste sa ajunga ca politican, Cezar Ouatu a spus ca are "obiective personale", dar nu si-a propus ceva anume.

"Este prematur sa ma gandesc unde voi ajunge, daca, ce si cum. Efectiv am anumite obiective personale. In primul rand, sustinerea pe care o putem avea reciproca. Eu cred ca multa lume zice ce legatura are politica cu arta. Are o legatura. Cred ca inainte de toate suntem oameni, avem suflete. Muzica pe care o cant face sa vibreze zeci de mii de oameni. Ceea ce vreau sa fac impreuna cu PSD este sa aduc, in afara de beneficiile sufletesti, de care avem nevoie la un moment dat, nu numai politice, si un beneficiu la nivel national. Cred ca suntem vazuti bine pana la un moment dat din punct de vedere cultural, dupa care lumea uita cine suntem, recurg la acele acte de xenofobie, romanii tiganii etc. Vreau sa arat lumii intregi, impreuna cu echipa si cu familia PSD ca suntem un popor plin de talente si mai ales avem un potential intelectual peste media europeana", a spus Cezar Ouatu.

Citeste si:
Ce reguli are Gina Pistol, când vine vorba de fiica sa: „Cel mai...
Ce reguli are Gina Pistol,...

In ceea ce priveste asteptarile sale de la formatiunea politica al carei membru a devenit, artistul spune ca importanta este "alchimia" intre el si membrii PSD de la Prahova.

"Astept ceea ce eu voi propune si astept in primul rand sustinere, dar cred ca alchimia interumana care s-a creat si care este intre mine si PSD Prahova, tot ce inseamna, presedinte, membri, vicepresedinti este o alchimie foarte importanta si acest lucru m-a facut si m-a stimulat cu atat mai mult sa facem impreuna ceva", a explicat Cezar Ouatu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.