Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care au retinuti, marti seara, primarul Constantei, Radu Mazare, si cel care i-a dat mita acestuia, au declarat surse judiciare.

Sursele citate nu au mentionat numele parlamentarului, dar au explicat in schimb ca, urmare a faptului ca in dosar este vizat si acesta, propunerile de arestare preventiva vor fi judecate de instanta suprema, scrie MEDIAFAX.

Primarul Constantei, Radu Mazare, este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda", pentru a o ajuta pe aceasta sa castige licitatie si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.

Directia Nationala Anticoruptie informeaza, intr-un comunicat de marti seara, ca Radu Mazare este urmarit penal pentru luare de mita, iar Avraham Morgenstern, "reprezentant al unei societati comerciale", pentru dare de mita.

Cei doi au fost retinuti si vor fi prezentati, miercuri, instantei supreme, cu propunerea de arestare preventiva, a mai precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.