Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, pe logica premierului, ca doar cei care au participat la aderarea Romaniei la NATO sa fie prezenti la ceremonia de aniversare, atunci se intreaba ce cauta premierul la Ziua Unirii, ca nu l-a vazut in suita lui Cuza.

"Observ ca premierul astazi a muncit din greu, a facut foarte multe declaratii, ceea ce inseamna munca dansului de prim-ministru, si nu as vrea sa ramana fara raspuns", a spus seful statului, referindu-se la "aprecierea premierului cu privire la micul eveniment de marcare, la Presedintie, a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO".

"Am inteles ca dansul considera ca trebuie sa participe doar cei care au semnat sau s-au implicat in acest proces de aderare la NATO. Chiar daca nu consider ca are dreptate, ii pot spune ca am fost un politician foarte implicat in acest proces", a spus presedintele Basescu, precizand ca a fost ministru in 1996-2000, iar in perioada conflictului din Iugoslavia, era ministru al Transporturilor, adaugand ca, nu mai putin, ca opozant, a fost un sustinator fara rezerve al drumului Romaniei catre NATO si UE, transmite MEDIAFAX.

"Ba, mai mult, din opozitie, vorbeam despre axa Londra-Washington, axa pe care premierul incearca sa o mai strambe acum, sa o duca si prin alte zari, dar lucrurile merg inainte", a spus seful statului.

Presedintele a continuat: "Daca am pleca pe logica lui Victor Viorel Ponta, ca doar participantii la eveniment sa aiba dreptul de a fi prezenti la o astfel de ceremonie, ma intreb ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza".

Traian Basescu a mai spus ca, "poate, in modul de a gestiona cariera, (premierul - n.r.) a luat un act al Unirii si a pus si el de-un plagiat, acolo, a pus o semnatura si acum se considera indreptatit sa mearga la Iasi". "Are fracturi de logica, este evident", a mai comentat seful statului.

Citeste si: Ponta: Basescu trage azi o petrecere, dar nu el ne-a adus in NATO

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.