Curtea Constitutionala nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei aparute in prezent in cazul validarii noului Guvern, aceasta fiind o problema delicata, dar care trebuie rezolvata rapid, a declarat, miercuri dimineata, judecatorul CC Petre Lazaroiu.

Liderii USD s-au intalnit, miercuri dimineata, la Palatul Victoria pentru a discuta procedurile despre formarea noului Guvern, la discutie fiind prezent si presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Marti, presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat ca parlamentarii PDL si cei ai PMP au atacat la Curtea Constitutionala Hotararea Parlamentului privind noua componenta a Guvernului, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca "cea mai rapida solutie", pe care i-a si propus-o premierului Victor Ponta, este aceea a adoptarii, miercuri, in Guvern, a noului program de guvernare, asupra caruia sa fie asumata apoi raspunderea in Parlament.

Citeste si: Ponta: M-am intalnit cu Basescu, dar nu am ajuns la nicio concluzie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.