Ministrii PNL isi vor depune in bloc demisiile din functie miercuri, inainte de sedinta de Guvern, acestia urmand sa soseasca pana la ora 11.15 la Palatul Victoria, au declarat surse liberale.

UPDATE

Ministrii PNL au plecat de la Palatul Victoria dupa ce si-au depus demisiile din Guvern.

Mariana Campeanu a demisionat deja de la Ministerul Muncii, ea venind la Ponta in jurul orei 10.00.



Ministrii PNL, Eugen Nicolaescu, Ramona Manescu, Gigel Stirbu, Lucia Varga, Mihai Voicu, Cristian David, Mariana Campeanu, au fost convocati inainte de sedinta de Guvern de miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-si prezenta in acelasi timp demisiile din functie, transmiteMEDIAFAX.

In cursul zilei de miercuri este de asteptat ca ministrii liberali sa sustina conferinte de presa, pentru a-si prezenta bilantul mandatului.

Mariana Campeanu a sosit deja la Palatul Victoria, unde premierul Victor Ponta ii asteapta pe ministrii PNL sa isi depuna demisiile.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca a discutat cu Mariana Campeanu si ca aceasta i-a comunicat ca va demisiona din postul de ministru, chiar daca se afla in concediu.

Ministrului Muncii, Mariana Campeanu, i-au fost recomandate cinci zile de concediu medical, in urma accidentului vascular suferit zilele trecute, aceasta fiind in repaus pana in 28 februarie, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al institutiei, Iolanda Staniloiu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ministrii PNL si-au anuntat, practic, demisiile politice, urmand ca pana miercuri la ora 12 ministii, secretarii de stat si sefii de agentii apartinand formatiunii sa-si depuna demisiile scrise.

El a aratat ca demisia ministrilor liberali va fi prezentata impreuna cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului National Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, sefilor de agentii, sau a celor care ocupa pozitii asimilate cu secretarii de stat.

Liderii PNL au adoptat, marti seara, o rezolutie privind iesirea liberalilor de la guvernare.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.