Instituirea starii de alerta inseamna castig pentru firmele angajate in deszapeziri, unda verde data achizitiilor fara licitatie si afaceri derulate in favoarea baronilor locali, sustine presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.

Fostul premier comenteaza, intr-un comunicat remis luni agentiei MEDIAFAX, faptul ca Guvernul a decretat starea de alerta in Vrancea, Buzau si Braila.

"Este scandalos sa introduci stare de alerta stiind foarte bine care a fost prognoza meteorologica. Instituirea starii de alerta inseamna castig pentru firmele angajate in deszapeziri, nu pentru cetatean. Inseamna unda verde data achizitiilor fara licitatie. Inseamna afaceri derulate in favoarea baronilor locali. Situatia zonelor afectate de ninsori este utilizata ca paravan pentru un nou tun dat de o adunatura de hoti", afirma Ungureanu.

Potrivit acestuia, premierul Victor Ponta demonstreaza "din nou, loialitate" fata de interesele baronilor sai, omitand insa atributiile pe care le are fata de un popor intreg.

"M-am saturat sa vad cum aceasta gasca de infractori exploateaza la maxim fiecare situatie pentru a-si extrage foloase. Isi bat joc de un popor, isi bat joc de oameni", adauga Mihai-Razvan Ungureanu.

Premierul Victor Ponta a confirmat ca in judetele Buzau, Braila si Vrancea va fi declarata starea de alerta, explicand ca masura este necesara pentru a exista o coordonare la nivel national, "o comanda unica", pentru operatiunile de deblocare a drumurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.