Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus ca Delegatia Permanenta a partidului de saptamana viitoare va lua in discutie cazul senatorului liberal Tudor Chiuariu, condamnat, vineri, la trei ani si jumatate cu suspendare, precizand ca evita sa comenteze o sentinta judecatoreasca.

"Eu nu comentez sentinte judecatoresti. Am observat ca exista confuzii la unii comentatori si politicieni. Am facut comentarii si poate o sa fac comentarii despre tot felul de cauze, dar nu am comentat niciodata o sentinta judecatoreasca, indiferent de ceea ce cred despre ea", a declarat, vineri seara, la Iasi, liderul PNL Crin Antonescu, la finalul galei «Romania pentru toti romanii», organizata de TNL la Teatrul National din municipiu, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca PNL va lua in discutie situatia lui Chiuariu la Delegatia Permanenta a partidului din 1-2 februarie, Antonescu a raspuns: "Da, sigur ca vom discuta".

Tot vineri seara, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, declara ca liberalii nu comenteaza decizia instantei in cazul senatorului Tudor Chiuariu, dar spera ca acesta "sa depaseasca momentul personal greu si sa ramana alaturi de PNL".

Citeste si: Dosarul Posta Romana: Nagy, 4 ani cu suspendare, Chiuariu - 3 ani si 6 luni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.