Europarlamentarul Tokes Laszlo s-a recasatorit, sambata, in cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc in Ungaria, in localitatea unde noua lui sotie, Levay Tunde, este profesoara de muzica, relateaza presa de limba maghiara.

Potrivit presei de limba maghiara, care citeaza surse apropiate fostului episcop Tokes Laszlo, acesta s-a recasatorit, sambata, in Ungaria.

Conform sursei citate, ceremonia a avut loc la Gomba, o localitate de langa Monor, unde noua sotie a lui Tokes, Levay Tunde, este profesoara de muzica.

Nunta din Ungaria s-a desfasurat in cerc restrans, cu discretie, iar potrivit acelorasi surse la eveniment au participat cei trei frati ai lui Tokes Laszlo, transmite MEDIAFAX.

Szilagyi Zsolt, seful de cabinet al lui Tokes, nu a dat detalii, spunand: "Dupa cate stiu, se va da un comunicat pe aceasta tema".

Sursele citate mentioneaza ca Levay Tunde, originara din zona Brasovului, este tot la a doua casatorie, ea avand doi copii cu primul ei sot, jurnalistul Kristaly Lehel, de care a divortat in decembrie.

Nici Ács Miklós, preotul reformat din Gomba, nu a dorit sa comenteze evenimentul.

Laszlo Tokes a divortat in urma cu doi ani. Procesul de divort intentat de sotia europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a incheiat, in februarie 2011, la Judecatoria Oradea, magistratii dispunand desfacerea casatoriei din culpa comuna, si nu din culpa exclusiva a sotului, asa cum ceruse femeia.

Potrivit sentintei, odata cu pronuntarea divortului, Tokes Edith si-a reluat numele avut anterior casatoriei, Joo.

In martie 2010, sotia europarlamentarului Tokes Laszlo a intentat divort la Judecatoria Oradea, iar in solicitarea depusa in instanta arata ca este exclusiv vina sotului sau, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care il acuza de infidelitate.

In cererea de divort, Tokes Edith isi acuza sotul, printre altele, de "nenumarate aventuri pe care le-a avut, unele de care stiau si colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit sa fie discret". Ea adauga ca, "daca se impune", va dovedi aceste lucruri "cu martori sau inscrisuri: scrisori de dragoste, SMS-uri, notite".

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Tokes Edith sustinea ca in cei 25 de ani de casatorie a fost "terorizata si traumatizata psihic" de sotul sau, care avea obiceiuri "absurde", intre care si acela de a comunica in scris cu familia.

Potrivit cererii de divort, Tokes refuza sa se afiseze cu sotia sa intre prieteni, la dineuri ori petreceri.

"Nu ma invita la dineurile ori petrecerile private organizate de el la Budapesta si la care isi invita prietenii si colegii, evitand sa apara cu mine in cercuri de prieteni", sustinea femeia care, odata cu divortul, cerea sa isi reia numele purtat anterior casatoriei, Joo, dar si obligarea europarlamentarului la plata unei pensii de intretinere de o treime din venituri pentru cei doi copii care inca nu si-au finalizat studiile.

Cei doi au impreuna trei copii: doi baieti si o fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.