Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Lancram, comentand acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului, in calitate de inalt functionar public, ar trebui sa depuna o plangere la DNA daca are cunostinta despre o fapta de coruptie.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri dupa-amiaza, la Lancram, unde s-a aflat pentru a inspecta lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie si unde a fost solicitat de jurnalisti sa comenteze acuzatiile sefului statului, ca nu a urmarit ce a spus presedintele, deoarece are treaba de obicei.

"Nu, eu am treaba de obicei. Domnia sa nu are", a spus Victor Ponta.

Intrebat ce parere are despre faptul ca a fost acuzat ca este corupt, Ponta a raspuns ca, in acest caz, este obligatia presedintelui, ca inalt functionar public, sa depuna o plangere la DNA daca are cunostinta despre o fapta de coruptie.

"Sunt convins ca a si depus o plangere la DNA astazi (vineri - n.r.). E obligatia domniei sale, ca inalt functionar public, daca cunoaste vreo fapta de coruptie sa mearga azi la DNA si sa depuna o plangere. A depus azi? Atunci, daca nu a depus, hai sa vorbim de lucruri serioase", a spus Victor Ponta.

Premierul a inspectat, vineri dupa-amiaza, lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie, oprindu-se la nodul rutier de la Lancram, unde este si sediul companiei care face lucrarile pe un tronson, Straco.

Presedintele Traian Basescu declara, joi, ca Victor Ponta este un premier "profund corupt", care incearca sa-si ascunda coruptia sub acuzatii, seful statului enumerand, in acest context, subiectele legate de Rosia Montana, de memorandumul cu FMI si de acciza la combustibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.