Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca pana in prezent nu exista un acord al PNL pentru o comisie privind "cazul Calarasi", el mentionand insa ca liberalii sunt deschisi sa discute acest subiect in USL.

"In ceea ce priveste comisia de ancheta, ieri (luni - n.r.) noi nu am avut nicio discutie pe acest subiect. Si, pana in prezent, subliniez acest lucru, nu exista un acord al PNL pentru aceasta comisie. Suntem dispusi, suntem deschisi sa discutam acest subiect, dar acest subiect poate fi discutat numai in USL. Nu este o decizie care se ia la nivelul grupurilor parlamentare, este vorba de o decizie politica. Deci, nu exista in acest moment un acord, dar suntem deschisi sa discutam acest subiect, e firesc, ca intre parteneri in USL", a spus Scutaru, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a fost intrebat daca a vorbit cu presedintele PNL pe acest subiect.

"Fiind lider de grup, cam in fiecare zi vorbesc cu presedintele partidului. Atunci cand am afirmat ca in acest moment nu exista un acord al PNL, m-am referit si la faptul ca vorbesc cu un mandat politic. Deci am mandatul necesar pentru a face aceasta declaratie", a precizat Scutaru.

Citeste si: Ponta anunta comisie parlamentara de ancheta si pe "cazul Calarasi"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.