Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in "cazul Calarasi", deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

"Mi-au spus liderii de grup PSD, si de la PNL, si de la PC ca lucreaza la formarea unei comisii comune. (...) Liderii de grup vor sa propuna o comisie a Camerei Deputatilor si Senatului care sa ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate in institutiile publice legata de afacerea de la Calarasi", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a evitat sa raspunda la intrebari legate de activitatea acestei comisii mixte.

"Restul, ce va face comisia, cine e in ea, o sa va spuna liderii de grup, ca nu o face Guvernul si nu o fac eu. Nu ma intrebati pe mine ce ar trebui sa faca comisia", a spus Ponta.

"Ceea ce cred e ca intreaga afacere Calarasi in care presedintele tarii nu stiu daca a incalcat vreo lege, e posibil, dar in mod sigur si-a folosit functia pentru interese personale, va face - am intrebat inca o data acum liderii parlamentari si de la PSD si de la PNL si de la PC - va face obiectul unei comisii comune a Camerei Deputatilor si Senatului, o comisie de ancheta care sa reliefeze toate datele si sa le prezinte Parlamentului si eventual institutiilor statului", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.