Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, referindu-se la afirmatiile sefului statului Traian Basescu, sustinute de liderul PNL Crin Antonescu, ca Basescu si Antonescu sunt doi oameni importanti in stat care "se inteleg foarte bine" si carora "le sta foarte bine".

Solicitat sa comenteze afirmatiile recente facute de Traian Basescu si sustinute de Crin Antonescu referitoare la alegerile prezidentiale din 2014, Dragnea a raspuns: "Pai nu stiu ce sa vad. Eu vad doar doi oameni importanti din stat care se inteleg foate bine".

El a precizat ca subiectul unui candidat propriu al PSD la prezidentialele din 2014 nu exista in acest partid, acesta fiind adus in discutie de oameni politici din afara PSD.

"Nu pot sa fac inventarul unor capcane pe care si le intind unii altora. Nu ma intereseaza. Dar este vorba de un subiect pe care il aduc in dezbatere niste oameni, un subiect care nu exista la noi in PSD. Noi nu am spus in PSD ca nu respectam hotararea Congresului prin care am stabilit ca il sustinem pe Crin Antonescu si o tot spunem. Pe de alta parte, oameni politici si nu numai oameni politici tot isi dau cu parerea daca vom avea candidat, daca nu vom avea candidat, daca nu vom avea candidat nu o sa avem sanse. Am inteles, noi ne vedem in continuare de guvernare", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca nu caracterizeaza relatiile dintre Basescu si Antonescu.

Intrebat cum vede "tandemul" Basescu - Antonescu, Dragnea a raspuns: "Le sta foarte bine".

Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu s-a oferit sa-l consilieze pe Antonescu in campania prezidentiala, Dragnea a raspuns: "Doamne ajuta!".

Citeste si: Antonescu: Analiza lui Basescu e corecta, PSD are o problema la prezidentiale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.