Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca este de acord cu analiza facuta de presedintele Traian Basescu in privinta unui candidat al PSD la alegerile prezidentiale si un eventual esec, mentionand ca este o apreciere corecta.

Antonescu a fost intrebat cum vede ideea lansata de Traian Basescu de a-i da sfaturi in situatia in care intra in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Presupun ca glumea, eu cu consilierii mai greu. Adica nu... ma descurc si singur", a replicat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a fost intrebat cum vede analiza presedintelui ca, in situatia in care PSD va avea candidat la alegerile prezidentiale, in turul doi acesta va pierde cursa, deoarece PNL ar putea fi sustinut de toate fortele de dreapta.

"Aici nu putem spune niciodata, rar putem spune niciodata in politica, dar aici cred ca e o analiza corecta. PSD singur in alegerile prezidentiale are o problema, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul", a mai precizat Antonescu.

Citeste si: Basescu: Daca USL se rupe, Victor Ponta pierde prezidentialele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.