r Emil Boc a declarat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta "a dat jos un guvern sustinand pozitia impotriva gazelor de sist, iar astazi este campionul acestor gaze de sist".

Intrebat, vineri, de jurnalisti cum comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta de sustinere a exploatarii gazelor de sist, Emil Boc a spus ca, din punct de vedere politic, un om care da jos un Guvern pentru un principiu, iar a doua zi il incalca flagrant, ramane fara comentarii, transmite MEDIAFAX.

"Eu constat ca Victor Ponta a dat jos un guvern sustinand pozitia impotriva gazelor de sist, iar astazi este campionul acestor gaze de sist. Asta spune totul despre politicianul Victor Ponta. Nu am detaliile tehnice pentru a ma putea pronunta pe subiect, pentru ca trebuie analizat, eu doar constat ca, din punct de vedere politic, un om care da jos un guvern pentru un principiu, iar a doua zi il incalca flagrant, ramane fara comentarii", a spus Boc.

Intrebat cum comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta, potrivit carora nu s-au colectat la bugetul de stat sumele prevazute si ca urmeaza sa se analizeze o solutie in acest sens, Emil Boc a spus ca el a avertizat mai demult ca fara bani la investitii, nu vor fi locuri de munca, va creste somajul si nu vor fi bani la bugetul de stat, nici la fondul de pensii si nici la cel de sanatate.

"Eu am spus mai demult, fara bani la investitii, nu vor fi locuri de munca, va creste somajul si nu vor fi bani la bugetul de stat, nici la fondul de pensii, nici la cel de sanatate. Practic, Victor Ponta incepe sa plateasca pentru politica iresponsabila de a taia bani de la investitii. Hilara propunere de a mari cota unica ar insemna sa ducem mediul de afaceri in moarte clinica.

Reamintesc faptul ca, impreuna cu presedintele Romaniei, am mers in fata Parlamentului si am asumat reducerea salariilor bugetarilor cu 25 la suta, cea mai nepopulara masura cu putinta, pentru a nu mari cota unica si a salva un motor al cresterii economice, al atragerii investitiilor, care sa aduca bani la bugetul de stat. Se pare ca Victor Ponta si USL au o alta perceptie care va afecta radical Romania din perspectiva locurilor de munca si al atragerii investitiilor straine", a spus Boc.

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.