Liderul Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac a declarat, marti, ca presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut cateva "afirmatii nepotrivite", el aratand ca "un asemenea discurs USL-ist dezamageste".

"Inteleg ca domnul Blaga, mai nou, vede unitatea dreptei in jurul unor persoane, ori este un concept complet gresit", a spus presedintele PMP, potrivit MEDIAFAX.

El a sustinut ca Vasile Blaga a facut cateva afirmatii "nepotrivite".

"Pe mine ma dezamageste aceasta abordare, pentru ca eu am fost membru al PDL, am vazut ce discutii existau, pentru ca am fost si in Guvernul Boc, in sanul partidului, in ceea ce priveste guvernarea Boc si ma dezamageste ca acelasi scenariu este aplicat astazi in PDL, si anume ca raul cel mai mare ar fi provocat de presedintele Basescu", a spus Tomac.

El a adaugat: "Un asemenea discurs USL-ist dezamageste, pentru ca in partid exista foarte multi oameni de buna credinta, care in continuare cred in presedintele Traian Basescu si nu cred ca aceasta este o solutie in a-ti consolida pozitia interna gasind un vinovat in presedintele Basescu. Este o abordare nerealista, nefericita pe care o dezaprob".

Presedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, luni, membrilor organizatiei PDL Sector 3 ca vremea in care deciziile partidului se luau printr-un telefon a trecut de un an, aratand ca acum deciziile se iau in interior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.