Presedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, luni, membrilor organizatiei PDL Sector 3 ca vremea in care deciziile partidului se luau printr-un telefon a trecut de un an, aratand ca acum deciziile se iau in interior.

"Aveti mare incredere in PDL, nu o sa facem decat ce decidem noi aici. Vremea in care deciziile se faceau printr-un telefon a trecut de un an", a afirmat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca un "consilier prezidential Alba ca Zapada" a criticat PDL pe motiv ca este arogant deoarece doreste ca dreapta sa fie unita in jurul sau.

"Citeam afirmatiile unui consilier prezidential Alba ca Zapada ca suntem aroganti si spunem ca trebuie unita dreapta in jurul nostru. Dar in jurul cui? Al lui Tomac, oare nu avem nimic de invatat din campania de asta iarna cand ne intreba lumea unde sunteti voi, PDL?", a aratat retoric Blaga.

El a adaugat ca nu regreta alianta facuta in campanie, pentru ca altfel i se reprosau lui rezultatele obtinute.

"De general fara armata sunt satul, mai ales ca generalii nu si-au achitat nimic din obligatiile asumate in campania de atunci si ei stiu asta", a adaugat Blaga.

El a aratat ca de sprijinul PDL se vor bucura numai cei care iubesc "Verde-nrourat, portocaliul si trandafirul".

"Mergem singuri la europarlamentare, vom discuta dupa europarlamentare cu toti care sunt ca noi, dar nu cu cei care ne injura", a mai spus Blaga.

El l-a criticat si pe liderul PNL Crin Antonescu, spunandu-le membrilor organizatiei PDL Sector 3 sa-l trateze la fel ca pe Victor Ponta, liderul PSD.

"Crin Antonescu nu este cu nimic mai bun decat ceilalti, dar a crezut ca poate castiga puncte pe nemultumirea oamenilor cu Rosia Montana", a aratat Vasile Blaga.

Blaga a participat, alaturi de Catalin Predoiu si Raluca Turcan, la sedinta organizatiei PDL Sector 3, unde Sulfina Barbu a fost aleasa presedinte al organizatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.