Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

"Dupa o dezbatere nu foarte aplicata, in urma unui vot coplesitor, pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva acestui proiect de lege", a spus Antonescu, citat de MEDIAFAX.

Liderul PNL a tinut sa precizeze ca subiectul legat de comisia speciala care ar fi urmat sa fie constituita in cazul Rosia Montana nu are legatura cu pozitia PNL impotriva acestuia.

"Nu eu sau nu PNL am fost impotriva unei comisii comune (speciale, n.r.), deci proiectul trebuie discutat oricum in Senat, el a fost inaintat. Nu noi am anulat sau am blocat desfasurarea sedintei Birourilor Permanente reunite, am constatat aceasta situatie, proiectul este in Senat, e in procedura de urgenta. Indiferent sub ce forma pozitia politica a PNL, a parlamentarilor sai, este de a vota impotriva acestui proiect de lege privitor la Rosia Montana", a afirmat Antonescu.

Victor Ponta: RESPINGEM proiectul Rosia Montana. Nu mai avem ce discuta!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.