Fostul ministru PDL al Economiei, Adriean Videanu, sustine ca extrasele din stenograme care circula in mass media sunt prezentate fragmentat, rupte din context, intr-o succesiune aleatorie, creand astfel o imagine de ansamblu falsa.

"Pentru o informare precisa si corecta a opiniei publice si pentru a elimina orice speculatie sau deformare a realitatii, fac urmatoarele precizari: Nu am negociat niciodata cu nici un om de afaceri, cu atat mai putin cu cel invocat public, acordarea vreunei facilitati. Extrasele din stenograme care circula in mass media sunt prezentate fragmentat, rupte din context, intr-o succesiune aleatorie, creand astfel o imagine de ansamblu falsa", sustine Videanu, potrivit MEDIAFAX.

El mentioneaza ca nu a primit nicio informare expresa din partea organelor abilitate ale statului privind constituirea unui grup infractional.

"Reamintesc faptul ca in anul 2008 s-au aprobat facilitati pentru toti consumatorii intreruptilibili din Romania in anumite conditii, facilitati care expirau in martie 2009, si am propus Guvernului Romaniei, printr-un memorandum conform prevederilor legale in vigoare, luarea unei decizii de continuare a acordarii acestor facilitati. Conform legislatiei in vigoare, decizia a fost a Guvernului Romaniei. Mentionez ca «nu» am semnat in nume personal nici un ordin de ministru in acest sens. Sunt gata ca, in orice clipa, sa prezint toate informatiile pe care le detin institutiilor in drept pentru ca nu am nimic de ascuns", sustine Videanu.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost interceptat de procurorii DIICOT cand vorbea cu Ioan Niculae, pe care l-ar fi favorizat sa obtina pentru firma sa, Interagro, gaz la un pret redus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.