PDL va merge "singur" in alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, presedintele democrat-liberal Vasile Blaga, precizand ca, atunci cand va fi "timpul" PDL va sprijini si unificarea dreptei.

"Sunt diversi politicieni care clameaza unificarea dreptei, a tuturor acelora de centru-dreapta. Tot acestia au un sprijin neconditionat in PDL, dar toate la timpul lor. Prea multi ne vor gandul, dar nu cu vorba. Prea multi ne vor structurile, oamenii si sigla. Nu. Vom merge singuri si am convingerea ca vom dovedi la europarlamentare ca suntem cel mai important partid de centru-dreapta de pe esicherul politic, si aceasta numai cu ajutorul dumneavoastra", a spus presedintele PDL la deschiderea scolii de vara a TDL, transmite MEDIAFAX.

Potrivit afirmatiilor sale, democrat-liberalii au obligatia ca, din nou, presedintele Romaniei sa provina, sa fie sustinut de PDL.

"Cine este pe partea cealalta, domnul Antonescu. Se antreneaza de patru ani, prea multa munca l-a obosit. Intra in teren obosit, uzat, epuizat de propriile lui excese impotriva democratiei, impotriva statului de drept. Nu putem accepta ca Romania sa condusa de un astfel de om, care in fiecare zi nu gaseste altceva de facut decat sa atace institutiile statului, decat sa dea vina pe altii pentru greselile pe care le-a facut atunci cand si-a organizat oamenii in guvern, pentru faptul ca nu se simte sub nicio forma PNL in guvernare (…)", a mai declarat presedintele PDL.

El a atacat guvernarea USL, faptul ca nu exista un termen pentru intrarea in spatiul Schengen, desi romanii merita sa circule liber in acest spatiu.

"Cea mai mare deziluzie a societatii romanesti este Victor Ponta", a comentat el, criticand, de asemenea, asaltul USL impotriva economiei romanesti, impotriva locurilor de munca si a clasei de mijloc.

Blaga a dezaprobat si faptul ca puterea a incercat sa creeze o super-imunitate a parlamentarilor, sa transforme Parlamentul intr-o instanta de judecata si a adus la putere cel mai corupt guvern din istoria Romaniei.

"Ce s-a ales din cel mai cinstiti guvern Ponta? Zece ministri au plecat din guvern. Este de vina DNA, este de vina ANI ca l-au propus pe Fenechiu la Transporturi si pe urma pe Silaghi. Nu. ei sunt de vina, care lupta in interesul clanurilor din interiorul USL", a comentat Blaga.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

La Scoala de vara a Tineretului Democrat Liberal, de la Eforie Nord participa circa 600 de tineri democrat-liberali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.