Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a observat ca Elena Udrea s-a aratat ingrijorata ca el ar fi obsedat de ea, Ponta apreciind ca Udrea il confunda cu presedintele Traian Basescu

"Am vazut ca doamna Udrea era ingrijorata ca sunt obsedat de doamna Udrea si... Ma confunda cu domnul presedinte Basescu", a spus Victor Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul a facut aceste consideratii in contextul in care a aratat ca Guvernul a incasat luna trecuta 730 milioane euro din fonduri europene.

Potrivit lui Ponta, suma reprezinta "cat a luat Boc in trei ani de guvernare, cu tot cu Udrea la pachet".

Deputatul PDL Elena Udrea comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta de marti seara, aratand ca proiectul lui Ponta pentru USL este sa se lupte cu Traian Basescu si cu Elena Udrea, ea adaugand ca faptul ca a pomenit-o de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie, "o obsesie usor psihanalizabila".

Citeste si: Udrea catre Ponta: Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.