Deputatul PDL Elena Udrea comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta de marti seara, aratand ca proiectul lui Ponta pentru USL este sa se lupte cu Traian Basescu si cu Elena Udrea, ea adaugand ca faptul ca a pomenit-o de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie, "o obsesie usor psihanalizabila".

"Ponta s-a intors din Miami mai devreme cu o saptamana decat isi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. Dupa ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor sa isi reverse supararea pe cei care au ramas in timpul acesta acasa. In loc sa explice mai intai cum e cu CFR Marfa, cu taxele si impozitele, cu somajul in crestere, cu Oltchim sau cu alesii locali incompatibili ai USL, asa cum asteptau toti romanii, Victor Ponta a simtit nevoia sa gaseasca vinovatii pentru bona filipineza cu care a plecat in concediu. Si nu stiu cum se face, dar eu am iesit tapul ispasitor!", scrie Udrea pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

"Pai ce vina am eu ca premierul in functie a ales sa se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotriva, eu i-am recomandat Navodari sau Delta Dunarii", continua deputatul PDL.

In opinia sa, atacurile repetate la adresa sa arata insa ca "ceva l-a durut rau pe Victor Ponta". "Probabil faptul ca am spus ca as fi un Presedinte mai bun decat el, cu argumentul realizarilor fiecaruia in mandatele pe care le-am avut in Guvern. Si el stie ca am dreptate", adauga Udrea.

"Ponta sa se trezeasca! De mai bine de un an este Premier si are putere absoluta. Nu din cauza mea nu e el in stare sa creasca veniturile romanilor, sa faca drumuri si autostrazi, sa absoarba fonduri europene sau sa creeze locuri de munca. Sa mai schimbe placa asta uzata pentru ca suna fals de tot. Inteleg ca proiectul lui Ponta pentru USL este sa se lupte cu Traian Basescu si cu Elena Udrea... Alo, domnule Premier, da' un proiect pentru Romania nu aveti?! Ca sunteti Prim-ministru si duceti tara de rapa! Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata clar a obsesie! O obsesie usor psihanalizabila...", mai comenteaza Elena Udrea.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca a vazut in ultima perioada niste comunicate ale Administratiei prezidentiale sunt "de o asemenea mitocanie si prostie" incat lui i se pare ca "circul de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor".

"Eu tot vad niste comunicate de la Administratia Prezidentiala ... Sunt de o asemenea mitocanie si prostie...", a spus Ponta, intr-o emisiune la Romania TV.

"Mie mi se pare ca de fapt circul asta de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor. (...) Suntem, din pacate, in situatia in care nu mai avem un presedinte si o Administratie prezidentiala, avem o gasca care se ocupa de doamna Udrea", a mai afirmat premierul.

El a sustinut ca Traian Basescu doreste ca Elena Udrea sa ajunga presedinte al tarii, aceasta fiind "pasiunea sa politica".

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

De altfel, Victor Ponta s-a referit de mai multe ori la Elena Udrea pe parcursul emisiunii, precum si la "regimul Basescu-Udrea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.