Presedintele PSD Arad, Dorel Caprar, a reactionat, joi, printr-un comunicat de presa, la vizita sefului statului pe autostrada Nadlac-Arad, Caprar sustinand ca "oprirea lucrarilor la autostrada este emblema proastei guvernari PDL" si ca la primul tronson al autostrazii "PDL a tolerat o frauda".

"PSD Arad condamna declaratiile inexacte ale presedintelui Traian Basescu, legate de autostrada Nadlac - Arad. Este regretabil faptul ca presedintele Romaniei incearca sa politizeze problema autostrazii. Este bine stiut ca motivul opririi lucrarilor pe tronsonul intai este frauda, tolerata de guvernarea PDL. Politicienii pe care Traian Basescu ii lauda necontenit, Emil Boc, in calitate de prim-ministru si Anca Boagiu, in calitate de ministru, au acceptat si finantat frauda din partea constructorului, pana la interventia institutiilor europene si a DNA", sustine presedintele PSD Arad, Dorel Caprar, citat de MEDIAFAX.

El considera ca Traian Basescu ar fi trebuit sa vina atunci, nu acum, pe traseul autostrazii si sa traga semnale de alarma.

"Este curios cum guvernarea PDL a platit constructorului aproximativ 6 milioane de euro, in timp ce lucrarile stagnau. Din cauza acestei pasivitati, fondurile europene pentru transporturi au fost blocate", mai spune liderul PSD Arad, care sustine ca "in programul de guvernare USL autostrada Nadlac - Bucuresti este cel mai important proiect de infrastructura".

Citeste si: Basescu: Autostrada Arad-Nadlac, emblema neputintei si a proastei guvernari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.