Victor Ponta a refuzat sa nominalizeze, cum ceruse presedintele, cele 3 contracte de privatizare despre care sustinea ca au fost avizate de CSAT, el afirmand ca despre "lucruri serioase" nu se vorbeste la plaja sau la raliu si adaugand: "Lasati-l pe Basescu ca e la plaja sau la Ciresica".

Intrebat, vineri, inainte de a porni pe traseul Raliului Sibiului, care sunt cele 3 contracte de privatizare despre care sustine ca au fost avizate de catre CSAT, Ponta a raspuns: "Despre lucruri serioase, vorbim in locuri serioase".

"Despre lucruri serioase, vorbim in locuri serioase, nu de pe plaja. Lasati-l pe Basescu, ca e la plaja sau la Ciresica", a raspuns premierul, citat de MEDIAFAX.

Cand i s-a spus ca presedintele Traian Basescu solicita lista cu cele 3 contracte de privatizare avizate de CSAT, Ponta a raspuns: "Nu ma intereseaza ce face domnul presedinte pe plaja".

Jurnalistii au insistat cu intrebari referitoare la cele 3 contracte de privatizare, dar premierul a raspuns: "Pana luni, stati linistiti. Sau mergeti la plaja", adaugand ca discutiile se poarta "in locuri oficiale".

"Daca ma credeti, bine, daca nu ...despre lucruri serioase, de serviciu, vorbim la serviciu. Repet, din punctul meu de vedere, lucruri serioase nu se discuta nici la raliu, nici pe plaja", a declarat premierul.

CSAT nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea licitatiei, a precizat purtatorul de cuvant al sefului statului, anuntand ca presedintele Basescu il invita pe Victor Ponta sa nominalizeze cele 3 contracte de privatizare care, potrivit premierului, au primit avizul Consiliului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.