Partidul Democrat Liberal a anuntat, luni, ca nu mai participa la sedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei.

Anuntul a fost facut de senatorul Alin Tise, la sediul Partidului Democrat Liberal.

"PDL refuza sa gireze incalcarea suveranitatii poporului si a statului de drept de catre majoritatea USL. BPN, cu votul majoritatii membrilor sai, a decis ca PDL sa paraseasca incepand de astazi (luni -n.r.) lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei si pe viitor sa nu participe la lucrarile plenului Parlamentului", a declarat Tise, potrivit evz.ro.

De asemenea, parlamentarul a afirmat ca democrat-liberalii vor organiza actiuni de protest in strada fata de modul in care se desfasoare procesul de revizuire a Constitutiei.

"Vom participa la actiuni in strada prin care vom informa cetatenii in legatura cu incalcarea statutului de drept de catre majoritatea USL care a transformat Parlamentul intr-o Mare Adunare Nationala. USL se substituie suveranitatii poporului. Parlamentul, prin faptul ca refuza sa puna in aplicare rezultatul referendumului din 2009, savarseste un act profund nedemocratic pe care PDL refuza sa-l gireze", a spus Tise

Citeste si: PP-DD se retrage din Comisia de revizuire: Dezbaterile, o mascarada


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.