Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc luni la notar.

Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit, in 10 iunie, "in mod amiabil si in fata notarului", scrie MEDIAFAX.

"Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii. Multumim familiilor si prietenilor care ne-au fost si ne sunt alaturi si rugam pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere fata de noi si sa ne respecte intimitatea", mentioneaza ei.

Omul de afaceri Dorin Cocos povestea, in urma cu doi ani, ca politica i-a rapit-o pe sotia sa de langa el. Acesta a declarat intr-un interviu ca viata langa Elena Udrea este usoara, dar si grea.
Intrebat cum era viata langa Elena Udrea, Cocos a raspuns cat de poate de transant.

"E si usor si greu. Din pacate, politica ii ocupa mai tot timpul. Mai in gluma, mai in serios, acum este aproape musafir, petrecem impreuna mult mai putin timp decat ne-am dori. Am ceva stres, nu sunt obisnuit cu expunerea mediatica, mi-as dori sa pot trece neobservat", a explicat Dorin Cocos, intr-un interviu acordat in 2011, citeaza click.ro.

Invitata la Happy Hour la finele lunii mai, Elena Udrea declara: "Ma gandesc sa fiu mama. Presupun ca este mare fericire sa ai copii. Daca ține doar de dorit, sigur, imi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine sa cred ca au trecut zece ani de casnicie. Mai avem putin și implinim zece ani, sper ca ne prinda zece ani".

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.