Politica 29 Mai 2013 10:49
Vicepresedintele Fundatiei Crestin-Democrate Adrian Papahagi scrie pe Facebook ca va demisiona din partid daca Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Daniel Funeriu vor fi exclusi din formatiune la propunerea lui Alin Popoviciu.

"Nu am reactionat la declaratiile ultimelor zile, dar daca sunt exclusi din PDL tocmai oamenii care credibilizeaza partidul in ochii electoratului de dreapta, nu voi astepta nici 5 minute sa-mi dau demisia in semn de solidaritate. Ma intreb ce om normal la cap ar putea sta pe ganduri cand vine vorba sa aleaga intre Alin Popoviciu si Cristian Preda + Teodor Baconschi + Toader Paleologu + Daniel P. Funeriu. Am aderat la PDL pentru a fi coleg cu acesti oameni, nu cu Popoviciu, si voi parasi partidul alaturi de ei daca se ajunge pana acolo", scrie Papahagi, potrivit MEDIAFAX.

Vicepresedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marti, ca va propune in sedinta de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Daniel Funeriu pe motiv ca nu vede de ce trebuie tinuti in partid oameni care ataca in fiecare zi PDL.

"Voi propune, in sedinta de luni a BPN, excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Daniel Funeriu. Nu vad de ce sa tinem in partid pe cei care critica partidul in fiecare zi. Sunt membri noi, nu sunt oameni care au muncit ani de zile pentru partid si nu au primit nimic. Sunt parlamentari, fosti ministri, carora partidul le-a intins o mana si acum il critica", a precizat, pentru MEDIAFAX, Popoviciu.

El a spus ca nu i se pare normal ca PDL trebuie sa se preocupe de atacurile unor membri.

Democrat-liberalul a mai spus ca Daniel Funeriu "umbla prin organizatii si incearca sa convinga oamenii sa adere la un nou partid".

"Nu vad de ce ar trebui sa mai tinem legati de noi oameni care ne ataca in fiecare zi", a mai adaugat Popoviciu.

El a spus ca acestia au trecut pe la sediul partidului de putine ori si nu simt nimic pentru acest partid.

Citeste si:
Cristian Preda: Impresia mea e ca presedintele vrea sa forteze...
Cristian Preda: Impresia mea...

Citeste si: Daniel Funeriu isi prezinta demisia din PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.