Consilierul prezidential Daniel Funeriu a demisionat din PDL, el adresandu-i in acest sens o scrisoare scrisa de mana presedintelui PDL, Vasile Blaga, documentul fiind postat pe pagina de Facebook a fostului ministru al Educatiei.

"Stimate domnule presedinte al PDL, Domnule Vasile Blaga, prin prezenta va solicit sa inregistrati demisia mea din calitatea de membru al PDL. Am inteles ca este in discutie o propunere de excludere a mea din partid, propunere care nu a fost respinsa public de conducere. Prefer sa nu ii pun pe colegii din PDL in situatia unui conflict de loialitate: sa ridice mana impotriva vointei conducerii sau sa ridice mana impotriva unui coleg caruia nu au ce-i reprosa", scrie Funeriu.

El spune ca nu va privi in urma cu manie si ca isi va aminti de luptele duse impreuna cu cei din PDL.

"Neavand vocatia privitului in urma cu manie voi incerca sa pastrez in memorie amintirea luptelor duse impreuna cu colegii din PDL, includiv Dumneavoastra, si solidaritatea care ne-a caracterizat in trecut. Toate cele bune, cu respect", se mai arata in scrisoarea lui Funeriu.

Consilierul prezidential a postat documentul scanat pe Facebook, cu mentiunea "Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa-mi urmeze exemplul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.