Premierul Victor Ponta ameninta cu dizolvarea USL, daca nu se rezolva "problema" Sorin Rosca Stanescu, relateaza MEDIAFAX.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a USL de la formare, si precizeaza ca "daca nu se face nimic, nu putem merge mai departe impreuna".

El a adaugat ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara a PNL de declaratiile lui Stanescu, nu doar cu avertismente gen "asa sa nu mai faci".

"Cred ca e cea mai mare criza pe care o are USL de la formare si, de altfel, domnul Rosca Stanescu, dupa aceasta sedinta, a continuat. Deci, daca nu se face nimic, e o invitatie pentru alti membri PNL sa continue atacul impotriva PSD si atunci nu putem merge mai departe impreuna", a spus Ponta.

Citeste si: Sorin Rosca Stanescu, subiect de cearta intre Ponta si PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.