Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu ar putea sa dea mai multe detalii despre starile de ebrietate de care este acuzat de Vladimir Voronin, intrucat acesta il cunoaste mai bine pe liderul comunistilor de la Chisinau.

Antonescu a fost intrebat cum vede acuzatiile lansate de liderul comunistilor moldoveni, Vladimir Voronin, in cazul presedintelui Traian Basescu.

"Nu comentez. Evident ca e o declaratie nepotrivita si cred ca nu e prima a domnului Voronin, dar asta e o chestiune pe care ar trebui sa-l intrebati mai degraba pe domnul Basescu, care il cunoaste mult mai bine si care ne poate spune despre aceste stari ale domnului Voronin, eventual", a replicat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

Liderul Partidului Comunistilor din R.Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 ca presedintele roman Traian Basescu face presiuni asupra politicienilor de la Chisinau si ii suna in stare de ebrietate, relateaza PRO TV Chisinau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.