Premierul Victor Ponta a transmis membrilor Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei ca Romania este in prezent o tara stabila si predictibila, dupa ce anul trecut era considerata ca fiind lipsita de stabilitate, si a precizat ca sprijina procesul integrare europeana a Republicii Moldova.

"Sunt aici si pentru a spune ca eu cred ca Romania, care anul trecut era o tara considerata ca fiind fara stabilitate, acum este o tara foarte stabila si predictibila in regiune si consideram ca este de datoria noastra sa cooperam cu Consiliul Europei si Comisia Europeana pentru a gasi cele mai bune solutii de a intari democratia, domnia legii si drepturile omului in toate regiunile", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a afirmat in acest context ca asistenta Romaniei poate fi de ajutor si in ceea ce priveste Republica Moldova, precizand ca autoritatile de la Bucuresti sprijina procesul de integrare europeana a statului vecin.

Premierul Victor Ponta se afla, joi, la Strasbourg, pentru intalniri cu membrii APCE.

Citeste si: Ponta, in plenul Consiliului Europei: Exista o intelegere clara cu Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.