Aflat la Strasbourg, premierul Ponta a reafirmat angajamentul Guvernului de a respecta toate valorile Consiliului Europei, relateaza MEDIAFAX.

"As dori sa subliniez cat de importanta este pentru mine si pentru oamenii care mi s-au alaturat astazi - presedintele Parlamentului roman, consilierii mei speciali si membri distinsi ai acestei reuniuni, domnul Frunda - faptul ca ma aflu aici cu dumneavoastra pentru a prezenta un mesaj clar privind angajamentul Guvernului roman de a respecta toate valorile Consiliului Europei - determinarea noastra sa invatam din greselile trecutului si sa ne gandim la viitorul nostru comun, un viitor care presupune democratie, respectarea drepturilor omului si a statului de drept in tara mea", a spus Ponta, la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE).

El a aratat ca oficialii europeni care au vizitat Romania anul trecut si in acest an au avut un rol important in a ajuta politicienii din Romania in a gasi cele mai bune solutii inclusiv pentru criza politica.

Premierul Victor Ponta se afla, joi, la Strasbourg, pentru intalniri cu membrii APCE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.