Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV, ca sloganul "Jos Basescu!", care nu poate fi un proiect de tara, potrivit lui Victor Ponta, a fost programul USL in campania electorala, iar el nu se poate dezice de acesta.

Intrebat daca este de acord cu presedintele PSD, care a anuntat ca "Jos Basescu!" nu poate fi un proiect de tara, Eugen Nicolaescu, a precizat ca acesta a fost programul USL in campania electorala.

"Eu cel putin, care m-am dus in campania electorala in fata a mii de oameni si le-am spus ca principala noastra atributiune, a USL, este sa schimbam Romania, si schimbarea Romaniei inseamna si schimbarea regimului Basescu, nu pot sa ma dezic. Dimpotriva, datoria mea este sa arat ca Romania se poate schimba in bine si ca regimul Basescu a facut rau in aceasta tara. Asta e datoria mea de politician", a precizat Nicolaescu, potrivit MEDIAFAX.

In ceea ce priveste atmosfera din USL, vicepresedintele PNL a afirmat ca aceasta este "normala" din punctul sau de vedere. El a mai spus ca iti doreste ca situatia in Uniune sa ramana normala in urmatorii patru ani, pentru ca asa s-au prezentat membrii USL in fata cetatenilor.

Despre relatia premierului Victor Ponta cu presedintele Traian Basescu, Nicolaescu s-a rezumat sa afirme: "Eu cred ca, asa cum a spus premierul de mai multe ori, el considera ca o relatie institutionala cu presedintele face bine cel putin modului in care se desfasoara activitatea. Eu va spun ce a spus premierul".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, in 9 aprilie, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.

"Foarte multi alti colegi vorbesc si cred ca singurul proiect politic despre care trebuie sa vorbim in continuare este proiectul «Jos Basescu!». Eu cred ca ca «Jos Basescu!» e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de de tara. «Jos Basescu!» se va intampla la anul, din fericiere, si ce facem a doua zi dupa ce e jos Basescu?", a spus Ponta.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Presedintele PSD a aratat ca noul proiect al formatiunii sale trebuie sa fie noul proiect pentru Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.