Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca va participa la sedinta de plen reunit in care presedintele Traian Basescu se va adresa Parlamentului, el aratand ca, daca omologul sau de la Senat, Crin Antonescu, pleaca, atunci cineva trebuie sa si munceasca.

Intrebat daca va participa la sedinta Parlamentului in care presedintele Traian Basescu isi va prezenta mesajul pe teme europene, in conditiile in care presedintele Senatului, Crin Antonescu, a spus ca nu va fi prezent, Zgonea a raspuns: "Pai daca domnul presedinte Antonescu pleaca, cine conduce sedinta? Si daca toti vicepresedintii de la PSD ar pleca, cine ar conduce sedinta?".

"Trebuie sa fie un vinovat de serviciu. Nu v-ati obisnuit ca eu sunt vinovatul de serviciu? Cineva trebuie sa si munceasca", a adaugat Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca parlamentarii PSD vor decide daca participa la sedinta de plen reunit in care presedintele Traian Basescu isi va prezenta mesajul pe teme europene si a aratat ca opiniile sunt impartite printre social-democrati.

"Grupurile decid. Avem o discutie si cu presedintele Ponta si la Camera, si la Senat. Opiniile sunt impartite. O parte sunt pentru pastrarea relatiei institutionale cu Traian Basescu, nu vad oportunitatea discutiei de genul acesta. Cealalta parte vrea sa aratam ca suntem un Parlament responsabil, atat de responsabil incat sa venim in fiecare zi la serviciu atunci cand suntem obligati", a spus Zgonea.

Intrebat care este optiunea sa, Zgonea a precizat: "Eu am fost ales presedintele Camerei sa vin la munca".

Citeste si: Presedintele Basescu se va adresa Parlamentului marti de la ora 15.00


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.