Presedintele Traian Basescu se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, marti, de ora 15.00, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Birourile Permanente s-au reunit, luni, in sedinta, primul punct pe ordinea de zi a sedintei fiind solicitarea sefului statului de a adresa marti un mesaj Parlamentului.

Presedintele Traian Basescu a solicitat conducerii Parlamentului sa se adreseze, marti, 12 martie, plenului reunit al celor doua Camere, pe probleme actuale de politica europeana.

"Domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a transmis joi, 7 martie, o scrisoare adresata presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, prin care solicita, in temeiul Art.88 si Art.65 din Constitutie sa se adreseze, in data de 12 martie, plenului reunit cu privire la probleme actuale de politica europeana", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.