Senatorul PSD Mircea Geoana nu a renuntat la ideea de a deveni presedintele Romaniei. Politicianul considera ca este cel mai potrivit om pentru aceasta functie.

"Sunt probabil cel mai potrivit sa devin presedinte Romaniei, pentru ca sunt antrenat, pentru ca stiu, pentru ca pot sa fac treaba. Azi USL are un candidat si atat timp cat USL si PSD, in speta, isi pastreaza acest angajament, domnul Crin Antonescu este candidatul USL", a declarat Geoana la Realitatea TV.

Pe de alta parte, senatorul PSD a afirmat ca il va sustine pe Crin Antonescu pentru functia de sef al statului, deoarece acesta este candidatul oficial al USL.

"Crin Antonescu sta foarte bine in sondaje, dar riscul ca atunci cand alergi singur e sa nu te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Atata vreme cat exista un candidat oficial pe care partidul meu PSD il sustine, nu am cum sa intru intr-o logica de coliziune cu propriul partid", a mai adaugat Mircea Geoana.

Citeste si: Antonescu: M-as bucura daca Oprescu decide sa candideze la Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.