Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, intrebat despre afirmatiile primarului Capitalei, Sorin Oprescu, legate de o eventuala candidatura la Presedintie, ca el s-ar bucura ca edilul sa se tina de cuvant, pentru ca incepuse sa se plictiseasca singur.

"Sunt chiar bucuros daca domnul Oprescu se tine de cuvant, pentru ca incepusem sa ma plictisesc singur. E neplacut, va spun. Poate ca o sa fiti in situatia asta...", a raspuns Antonescu, la intrebarea adresata de jurnalisti, potrivit MEDIAFAX.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost intrebat, intr-o emisiune difuzata sambata de TVR 1, cat la suta crede ca are sanse sa devina viitorul presedinte al Romaniei, el sustinand ca nu si-a pus aceasta problema.

"Nu mi-am pus niciodata problema asta. (...) Nu ma crede nimeni", a spus el in dialogul cu moderatorul emisiunii.

Intrebat in continuare daca va fi sau nu va fi viitorul presedinte al Romaniei, Oprescu a raspuns: "Daca va fi cazul, da. Daca va fi cazul, da. Si stiu foarte bine ce spun. Pentru ca simt ca pot".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.