Administratia Prezidentiala informeaza ca, la consultarile de la Cotroceni cu premierul si ministrii de Externe si de Interne, s-au discutat teme de politica externa, precum si mandatele Romaniei pentru sedinta COREPER din 6 martie si pentru Consiliul JAI din 7 - 8 martie.

Potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu a avut, marti, ora 11.00, la Palatul Cotroceni, "o serie de consultari, in conformitate cu Articolul 86 din Constitutia Romaniei", cu prim-ministrul Victor Ponta, cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si cu ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, transmite MEDIAFAX.

"In cadrul consultarilor s-au discutat teme de politica externa, precum si mandatele Romaniei pentru sedinta Comitetului Reprezentantilor Permanenti (COREPER) din data de 6 martie a.c. si pentru Consiliul Justitie si Afaceri Interne (JAI) din 7 - 8 martie a.c.", se mentioneaza in comunicat.

Citeste si: Basescu i-a chemat la Cotroceni pe Ponta, Corlatean si Stroe, pentru discutii despre Schengen


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.