Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes, condamnat definitiv, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Caltabosul", s-a predat la sediul Politiei Maramures.

Decebal Traian Remes, care locuieste la Baia Mare, a ajuns cu o masina la Politia Maramures, in jurul orei 10.20.

Fostul ministru a coborat din masina la poarta Politiei, intrand singur in sediu pentru a se preda autoritatilor care trebuie sa puna in aplicare mandatul de executare a pedepsei. El nu a dorit sa comenteze decizia magistratilor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Maramures, Cecilia Grozavu, a confirmat ca Remes a ajuns la sediul Politiei.

"Mandatul de executare a pedepsei nu a ajuns inca la Politia Maramures, dar domnul Remes era la curent cu sentinta si s-a prezentat mai repede la Politie, unde asteapta sosirea mandatului", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Maramures.

Completul de cinci judecator al instantei supreme a decis definitiv, luni, condamnarea lui Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Caltabosul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.