Victor Ponta le-a cerut ministrilor din Cabinetul sau sa nu dea atentie presei atunci cand sunt acuzati de diverse fapte, premierul facand referire la "atacul iresponsabil" potrivit caruia un ministru ar fi fost cercetat de DNA.
"Stimati colegi, avem buget, sper, de astazi, avem probleme administrative si economice cu duiumul, la treaba si mai putin uitati-va la presa! Mie imi pare foarte rau de atacul absolut iresponsabil, cu un ministru care e cercetat de DNA. Daca era doamna Campeanu sau oricine altcineva, eu va spun lucrul asta si, evident, eu va cer inlocuirea, dar povesti aparute la televizor, nu. Dati raspunsuri si vedeti-va de treaba, ca altfel, daca stati toata ziua sa explicati tot felul de inventii, nu cred ca ne ajuta foarte mult in activitate. Sunteti ministri, veti fi acuzati in fiecare zi de o suta de lucruri de care nici dumneavoastra nu stiti. Daca exista ceva adevarat, sigur, ne asumam responsabilitatea, daca nu, vedeti-va de treaba mai departe!", a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

Citeste si: DNA: Patru angajati ai Ministerului Muncii, pusi sub urmarire penala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.