"Deriva" din PDL este "doar in capul unora" dintre colegii de partid, care "au timp de profetii", formatiunea democrat-liberala fiind una care "munceste", a declarat, luni, presedintele PDL Vasile Blaga.

"Deriva e doar in capul unora dintre colegii mei, partidul asta munceste si ati vazut cum s-a batut la lucrarile bugetului de stat, ati vazut unii dintre noi chiar am fost in Parlament dupa ora 1 noaptea ca sa ne batem pentru partid si pentru ideile noastre. Altii au timp de profetii", a spus presedintele PDL, transmite MEDIAFAX.

"Din punctul meu de vedere, trebuie o alternativa la actuala conducere, la actuala viziune. Oamenii sunt inca debusolati. Conteaza foarte mult perceptia care, acum, e aceea ca PDL e un partid in deriva, iar membrii incep sa se simta asa. Trebuie sa intram intr-o competitie care va da viata PDL-ului",a declarat, saptamana trecuta, intr-un talk-show tv, deputatul PDL Elena Udrea.

Citeste si: Ponta: Mortul PDL a atacat bugetul la CCR ca sa arate ca inca respira


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.