Val de decese în China. Apar morți subite în cadrul eșalonului de vârf din această țară. Comandantul adjunct al forțelor de rachete ale Beijingului a murit din senin, au transmis jurnaliștii chinezi de la The Paper.

Mister în China: dispariții subite

La scurt timp, însă, știrea a dispărut. La fel s-a întâmplat și în cazul fostului ministru de Externe, Qin Gang, de a cărei soartă nu se mai știa niciun amănunt de luni bune. Beijingul a blocat orice informație în acest sens, dar The Paper i-a anunțat trecerea în neființă.

Din informațiile de până acum, marea greșeală a fostului ministru a fost că a început o relație de dragoste cu o prezentatoare din Hong-Kong. Oricum, nu sunt primele dispariții învăluite în mister.

Fostul director al Biroului de Securitate al Partidului Comunist a murit în luna aprilie, dar anunțul a venit după aproape o lună.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2023 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.