Titlul de Miss Universe din acest an a fost cucerit de către americanca R'Bonney Gabriel. Aceasta este a 71-a încoronare din istoria acestui concurs. Pentru prima dată acest titlu este câștigat de o filipino-americană.

Titlul de Miss Universe, cucerit pentru prima dată de o filipino-americană

Tânăra în vârstă de 28 de ani, americanca R'Bonney Gabriel, a intrat în competiția pentru titlul de Miss Universe și a ajuns până în finala competiției de la New Orleans alături de miss Venezuela și miss Republica Dominicană. Cu puțin timp înainte de a se anunța rezultatele, R'Bonney Gabriel a fost întrebată dacă își dorește ceva schimbări în competiția Miss Universe. Tânăra a spus că singura schimbare pe care și-ar dori-o este vârsta de participare.

„Mi-ar plăcea să văd o creştere a vârstei pentru că am 28 de ani. Şi aceasta este cea mai mare vârstă pentru a concura. Şi cred că este un lucru frumos. Citatul meu preferat este "dacă nu acum, atunci când?" Pentru că, în calitate de femeie, cred că vârsta nu ne defineşte. Nu este mâine, nu este ieri -- dar este acum. Momentul este acum", a spus ea.

La ediția din acest an au participat 84 de femei din întreaga lume, care mai de care mai frumoase. Acestea au luptat pentru coroana de Miss Univers și pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Cu un an în urmă, în 2022, titlul a fost câştigat de Harnzaaz Sandhu din India. România nu a fost reprezentantă la acest concurs.

Cine este tânăra care a câștigat Miss Universe 2023

R'Bonney Gabriel este o tânără în vârstă de 28 de ani, originară din Houston. Aceasta este model, designer de modă şi croitoreasă. A absolvit Universitatea din North Texas, fiind licențiată în design vestimentar. Este născută pe 20 martie 1994.

Americanca a fost încoronată Miss USA în 2022, fiind prima Miss din Statete care provine din Filipine. Tatăl său este din Filipine, originar din Manila, iar mama sa e americană din Texas.

Citeste si:
Miss Filipine a fost incoronata Miss Univers 2018/ VIDEO
Miss Filipine a fost...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.