Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, a declarat că Rusia are un răspuns destul de slab în urma multiplelor atacuri ale armatei ucrainene asupra teritoriului rusesc. Liderul cecen spune că trebuie să șteargă de pe fața pământului orașele ucrainene pentru ca aceștia să se învețe minte.

Kadîrov propune distrugerea orașelor ucrainene, drept răspuns pentru atacurile ucrainene

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei și unul dintre oamenii de bază a președintelui rus Vladimir Putin, consideră că Rusia a răspuns slab după ce trupele de la Kiev au lansat mai multe atacuri, inclusiv bombardamentul de pe podul Kerci. Liderul cecen este de părere că trupele rusești ar trebui să șteargă de pe fața pământului orașele din Ucraina, drept răspuns la ultimele atacuri.

"Noi răspundem... ei bine, în opinia mea, răspundem slab. Dacă un obuz a zburat în direcția noastră, în regiunea noastră, atunci trebuie să ștergem orașele, astfel încât să se vadă orizontul îndepărtat, pentru ca ei să înțeleagă că nici măcar nu te poți gândi să tragi în direcția noastră. Nu este nevoie să ne uităm la ce se va întâmpla mâine dacă luăm vreo decizie", a declarat Kadîrov într-un mesaj postat pe canalul său Telegram.

Kadîrov, omul cu cel mai mare număr de sancţiuni la nivel internaţional

Ramzan Kadîrov a fost declarat de Cartea Recordurilor din Rusia drept cetăţeanul rus cu cele mai multe sancţiuni personale aplicate de entităţile străine. Aceste sancțiuni i-au fost atribuite pentru sprijinul acordat de el în campania militară rusă din Ucraina.

"Recordul pentru cel mai mare număr de sancţiuni personale impuse unei persoane, cu 15 sancţiuni, îi revine lui Ramzan Kadîrov", a declarat redactorul-şef al Cărţii Recordurilor din Rusia, Stanislav Konenko.

Kadîrov a spus că este fericit pentru acest titlu, el fiind un apărător fidel al islamului și securității țării sale.

"Mă aflu pe lista sancţiunilor pentru că apăr islamul, tradiţiile şi obiceiurile noastre şi securitatea ţării noastre. Nimic nu este mai important pentru mine. Din acest motiv sunt fericit", a declarat Kadîrov, la primirea certificatului.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

În trecut, liderul cecen s-a lăudat că este omul cu cel mai mare număr de sancţiuni la nivel internaţional, fiind peste liderul nord-coreean Kim Jong-un, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko şi preşedintele sirian Bashar al-Assad.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.