Caz șocant în capitala Angliei. Doi polițiști au fost înjunghiați vineri dimineață chiar în centrul Londrei. Oamenii legii au fost transportați de urgență la spital.

Doi polițiști au fost înjunghiați de un bărbat în centrul Londrei

Agresorul care i-a atacat și i-a înjunghiat pe cei doi polițiști a fost prins și arestat la scurt timp. Acesta avea asupra sa un cuțit, cel cu care i-a și rănit pe cei doi oameni ai legii. Agenții de poliție au fost transportați de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Poliţia Metropolitană a anunțat într-un comunicat că bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi agenți de poliție în Leicester Square, însă nu a oferit detalii referitoare la starea de sănătate a ofițerilor de poliție.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a transmis un mesaj pe contul său de Twitter în urma acestui incident prin care le dorește însănătoșire grabnică.

"Acest atac asupra ofițerilor de poliție din Soho este cu totul îngrozitor. Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și asistau publicul în acest moment important pentru țara noastră. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii de poliție în urma acestui atac rușinos. Ofițerii noștri de poliție fug mereu spre pericol pentru a-i proteja pe ceilalți și pentru a ne ține în siguranță și le suntem recunoscători", a scris pe Twitter primarul Londrei, Sadiq Khan.

Retail jobs

Primarul spune că astfel de gesturi la adresa oamenilor legii nu vor fi tolerate, iar cei care dețin mai multe informații pe marginea acestui caz sunt rugați să se adreseze poliției.

"Atacurile împotriva poliției nu vor fi tolerate și orice făptuitor va fi prins și urmărit penal. Îi îndemn pe cei care au informații să facă un pas în față pentru a se asigura că autorul acestui atac dezgustător simte întreaga forță a legii", a mai încheiat acesta.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.