Tragedie în Egipt! Cel puțin 35 de persoane au murit într-un incendiu ce a izbucnit la o biserică egipteană. De asemenea, 45 de persoane s-au ales cu răni grave.

35 de oameni au murit într-o biserică din Egipt care a luat foc

Cel puțin 35 de persoane și-au pierdut viața într-o biserică din orașul egiptean Giza care a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit duminică în interiorul bisericii. Alte 45 de persoane au suferit răni grave.

Potrivit primelor evaluări, incendiul a fost provocat de o problemă la instalația electrică. În momentul incendiului, în biserică avea loc o slujbă la care participau aproximativ 5.000 de credincioși. Din cauza incendiului a fost blocată o intrare în biserică, iar acest lucru a provocat și mai mult haos și panică în rândul oamenilor. Aceștia au încercat disperați să se salveze fără a mai ține cont de oamenii din jurul lor.

Autoritățile au anunțat că cele mai multe dintre victime sunt copii.

Retail jobs

Unul dintre credincioșii care a reușit să scape cu viață din acel coșmar a spus că oamenii au început să intre în panică în momentul în care a izbucnit incendiul. Din cauza panicii, oamenii nu au știut cum să gestioneze această situație de criză și astfel au încercat fiecare să își salveze viața.

Aceștia s-au călcat în picioare în speranța de a se salva și de a ieși din biserica care era cuprinsă tot mai repede de flăcări. Oamenii au luat-o la fugă și s-au călcat în picioare pentru a ieși afară.

"Oamenii se adunau la etajul al treilea și al patrulea și am văzut fum care venea de la etajul al doilea. Oamenii s-au grăbit să coboare scările și au căzut unul peste altul. Apoi am auzit o bubuitură, scântei și foc ieșind pe fereastră",, spus Yasir Munir.

Citeste si:
Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat: „Rușine...
Anamaria Prodan i-a dat...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.